perjantai 25. heinäkuuta 2014

Sarista liike avautuu 31.7.14 Salossa!!

Nyt viimeinkin pitkäaikainen unelmani toteutuu!! :D
Avaan Salossa, Turuntie 8, Muotikadulla oman liikkeen ja avajaisia vietetään 31.7.2014 klo 10 alkaen!! Silloin on myös Salon Iltatorilla esiintymässä Lauri Tähkä!!

Sarista sijaitsee samoissa tiloissa Tintin Pukimon sekä Ompelimo Adelen kanssa, joten sieltä löytyy naisille kaikkea!! :D
Korujen, sisustustuotteiden ym käsitöiden lisäksi liikkeestäni saa sekä suoraan että tilaamalla Oriflamen kosmetiikka ja hyvinvointituotteita!

Lisäksi valikoimiin kuuluu kotikahvilalaitteet, laadukas ranskalais-belgialainen kahvi :)

Tuotteiden lisäksi tarjolla on kauneusneuvontaa, käsi- ja kasvohoitoja, meikkausta ja opastusta hyvinvointiin, painonpudotukseen sekä painonhallintaan!! Myös erilaiset kutsut ja kurssit onnistuvat myös liikkeen tiloissa, mutta toki myös asiakkaan kotona tai työpaikalla!

Ja kun olen myös Partylite konsultti, niin liikkeessä on aina esillä Partylite tuotteita, joita voi käydä lähemmin tutkailemassa ja tilaan sitten haluamasi tuotteet!!

Eli tervetuloa tutustumaan liikkeeseen!! Avajaistarjouksena on 31.7.-2.8.2014 kaikki normaalihintainen kosmetiikka -40% ja lisäksi toki monia muita tarjouksia!!

Ei kommentteja: